Nu ook slaapoefentherapie voor kinderen

Nieuw: Slaapoefentherapie voor kinderen

Rian Klomp heeft onlangs de cursus slaapoefentherapie voor kinderen (0-18 jaar) gevolgd. Kinderen vormen de grootste groep van slapelozen. In deze tijd dreigen slaapproblemen verder toe te nemen. Kinderen zitten vaak en lang achter beeldschermen, bewegen minder en slikken bij slaapproblemen vaak melatonine alsof het geen enkele kwaad kan. Wanneer onvoldoende aan de slaapbehoefte van het kind wordt voldaan, nemen ook de lange termijn gevolgen er van toe, zoals: slechte slaapgewoonten, angst, depressie, overgewicht, diabetes, concentratieproblemen, verminderde leerprestaties, gedragsproblemen en een verstoord bioritme.

Als slaapoefentherapeut kan Rian bijdragen aan beter slaapgedrag, slaapduur, de kwaliteit en het tijdstip van de slaap. Zowel de invloeden van de dag als de nacht nemen we in onze 24-uurs aanpak mee.

Voor meer informatie over slaapoefentherapie (voor zowel volwassenen als kinderen) kunt u contact opnemen met Rian Klomp op telefoonnummer 0546 82 32 43 of via de mail rian@oefentherapie-inmotion.nl.