Tarieven 2024

Tarieven Oefentherapie InMotion en Pelvic

De behandelingen Oefentherapie Cesar (waar ook bekkenoefentherapie en slaapoefentherapie onder vallen) worden bij volwassenen vergoed uit de aanvullende verzekering, bij kinderen onder de 18 jaar worden de eerste 18 behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Dit gaat niet van het eigen risico af. Op de dag van de intake worden er bij de zorgverzekeraar 2 tarieven gedeclareerd: de intake en de 1e behandeling (dit geldt niet wanneer u de nota zelf betaald, hier is een speciaal tarief voor). Maandelijks worden deze kosten rechtstreeks bij uw verzekeraar gedeclareerd.

Of de behandelingen vergoed worden, kunt u nalezen in de polis van uw zorgverzekeraar. U dient voor aanvang van de behandeling zelf goed uit te zoeken bij uw  zorgverzekeraar op welke vergoedingen u recht heeft. Bij foutieve informatie bent u zelf verantwoordelijk en zult u de facturen alsnog zelf moeten betalen. Mocht hier onduidelijkheid over zijn, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Wanneer u de behandelingen zelf dient te betalen, dan gebeurt dit d.m.v. een betalingsverzoek aan het einde van de desbetreffende behandeling.

*Oefentherapie inMotion heeft met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

TARIEVEN 2024

TARIEVEN 2024*
Zitting oefentherapie Cesar / slaapoefentherapie €   43,00
Zitting bekkenoefentherapie €   53,00
Toeslag voor behandeling aan huis €   21,00
Intake en onderzoek na verwijzing €   80,00
Screening, intake en onderzoek zonder verwijzing €   85,00
Eenmalig oefentherapeutisch onderzoek incl verslag €   85,00
Individuele sessie zwangerschapsbegeleiding (per uur) €   85,00
Verzuimtarief bij niet nagekomen afspraak 75% van het behandeltarief

*Deze prijslijst is bedoeld voor niet- en onvoldoende verzekerde patiënten.

**De tarieven voor Reflexintegratie vindt u onder Reflexintegratie.

Een afspraak verzetten/annuleren

Wanneer u een afspraak wilt verzetten of annuleren is dit geen probleem. Ik verzoek u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen, anders ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen op een factuur die niet door uw verzekering zal worden vergoed. U kunt dit telefonisch, via Whatsapp of per e-mail doen.

Betalingsvoorwaarden